AEG SZERSZÁMOK, KISGÉPEK

AEG Elektromos Kéziszerszámok: német technológia profiknak

Abban a világban, ahol a professzionális felhasználók gyorsan felismerik, hogy a több nem feltétlenül jelent jobbat is, az AEG Elektromos Kéziszerszámok Németországban, Winnendenben arra összpontosítja anyagi eszközeit és szakértelmét, hogy újratervezze professzionális szerszámait annak érdekében, hogy azok ténylegesen kielégítsék az elektromos kéziszerszámok felhasználóinak szükségleteit és igényeit.
Az AEG azon szakembereket célozta meg, akik értékelik a jó minőségű, könnyen kezelhető, rendkívűl megbízható és tartós szerszámokat. Más szóval a valódi, hozzáadott értéket, ami megkönnyíti a szakemberek életét.


Igazi innováció és hozzáadott érték

A több mint 100 éves örökség és a páratlan német szakértelem mellett az AEG Elektromos Kéziszerszámok elkötelezte magát a professzionális felhasználói igények vonzó áron elérhető, megbízható megoldásokkal való kielégítésére. Az AEG ígérete mögött az olyan bizonyított értékek vannak, mint a szavahihetőség, a hitelesség, a megbízhatóság, a kényelem és a nagy, egész világra kiterjedő értékesítési hálózat, valamint mindazon professzionális felhasználók állnak, akik az AEG szerszámaival számolhatnak, azokra bátran számíthatnak.


Bizonyított minőség és megbízhatóság

A professzionális, nagy teljesítményű szerszámok, melyeket az AEG a vevőinek kínál, a legkeményebb professzionális használathoz is jól felszereltek, nélkülözik a ravasz trükköket és szükségtelen tulajdonságokat. Az AEG Elektromos Kéziszerszámok a valós felhasználói igényekkel kapcsolatos újítások elkötelezettje. Az AEG ezen kívűl olyan magasfokú, okos megoldásairól ismert, mint a FIXTEC, a SOFTGRIP és a szabadalmaztatott AVS Anti-Vibrációs-Rendszer, amik egyértelműen magas szakmai normát állítanak fel.


Büszke múlt, izgalmas jövő

A 2009-ben újratervezett AEG elektromos kéziszerszámok erejükkel és vibrálóan feltűnő, merész narancssárga színükkel mind a cégünknek, mind a termékeinknek dinamikus megjelenést biztosítanak. Ez azonban, nem csupán az új színnek köszönhető, hiszen az új erőteljes külső mögött elkötelezett fejlesztéssel és innovációval közel több mintegy 50 új 2009-ben bevezetésre kerülő termék született, melyek többsége áprilisban és májusban kerül piacra. Ezek többek között a következő gépeket és családokat ölelik fel:
 • a 12 V-os kompakt termékcsalád - ezek az ergonómiailag kiváló szerszámok a 12 V-os lítium-ion akkumulátorok erején használják -,
 • a nehéz igénybe vételre tervezett 18 voltos gépek - melyeket napjaink profi felhasználói számára ajánlunk -,
 • az új 2 kg-os SDS-plus kalapácsok kitűnnek különösen alacsony vibrációval és kimagasló teljesítményükkel,
 • új tervezésű faipari gépeinket, melyekből legfontosabbak a 305 mm-es gérvágó és a 2050 wattos felsőmaró.

  Természetesen az összes AEG kéziszerszámot 3 év meghosszabbított garanciával ajánljuk. Az új erőteljes márka jellemzőit tükrözik a különböző kommunikációs anyagok, többek között egy új modern termékkatalógus, különböző bolti eladásösztönző anyagok és egy komplett termékbemutató polcrendszer.

  Az AEG alapítása óta vezető az új termékek fejlesztésében. Az 1898-ban bemutatott első hordozható fúrógéppel megszületett a hordozható kéziszerszám. Több mint 100 évvel később az AEG még mindig tud innovatív és erőteljes megoldásokat nyújtani a felhasználó számára.


  3 év garancia

  Az új AEG gépek a legkeményebb nyúzópróbák és vizsgálatok után kerülhetnek csak sorozatgyártásba, hogy felhasználóik biztosan azt a minőséget kapják, ami egy AEG géptől jogosan elvárható. Minden termékünkre kibővített 3 éves garanciát biztosítunk.