FEIN SZERSZÁMOK, KISGÉPEK

A FEIN egyet jelent a haladással

A világ első elektromos szerszámát a C. & E. FEIN GmbH cég találta fel. A vállalkozást Wilhelm Emil Fein alapította 1867-ben. Fia, Emil Fein fejlesztette ki 1895-ben az első elektromos kézi fúrógépet. Mára a 840 alkalmazottat foglalkoztató, -ebből 600 Németországban- nagy hagyományokkal rendelkező vállalat világhírű elektromos szerszám manufaktúrává nőtte ki magát. A német prémium gyártó a fémipari, az autóipari és a belsőépítészeti piac számára fejleszt és termel alkalmazási megoldásokat: Professzionális és megbízható elektromos szerszámokkal áll az ipar és a kisipar rendelkezésére. A FEIN több mint 500 szabadalommal és 300 védelmi joggal rendelkezik. Tizenhárom nemzetközi leányvállalat és képviselet forgalmaz FEIN termékeket 45 országban. A FEIN márka már 140 éve az alkalmazási megoldások és a prémium minőség fémjelzője.


FEIN márka-pozícionálás

A FEIN a professzionális és különösen megbízható elektromos szerszámok és egyedi alkalmazási megoldások specialistája a fémipar, az autóipar és a belsőépítészet számára. Mint az elektromos kézi fúrógép feltalálója, a FEIN már 140 éve fejleszt ki egyedülálló és verhetetlenül hatékony gyakorlati megoldásokat, melyek a legnagyobb igénybevételű ipari és kisipari tartós üzemeltetésnek is eleget tesznek.


FEIN: specialista a fémipari felhasználói megoldásokban

A fémiparban különös mértékű igényként jelenik meg a robosztusság. A fém és a különleges minőség, amelyekben a FEIN tökéletesen kiismeri magát. Végül is a FEIN a világ első elektromos fúrógépét már 1895-ben a piacra hozta, és az ezután következő időszakban programunk a fémipar területén folyamatosan bővült és optimalizálódott, hogy az ipari vevőink hatékonyságát és termelékenységét optimálisan támogatni tudjuk. Ma a FEIN a fémipar számára egy kompetens és megbízható partner - a rozsdamentes megmunkálástól a Heavy-Duty csiszolásig, a fúrásig és a magfúrásig ill. általában a fémépítésig.


FEIN: specialista a belsőépítészeti felhasználói megoldásokban

Fejlesztési és gyártói tapasztalataink az ipari elektromos szerszámok területén más területek megmunkálását is lehetővé teszik. Az ott igényelt robosztusság, minőség és precízió biztosítják, hogy a megoldásaink a legkeményebb terhelés mellett is helyén valóak, sőt, meggyőzőek! Ez a tudás átadás mindenekelőtt ott döntő, ahol a termelékenység fontos, mint pl. a FEIN táras csavarozógépeknél, ahol a csavarozás "négykezes"-ként működik. Hogy szárazépítés, belsőépítészet vagy felújítás, épületgépészet, felület megmunkálás vagy fa elemek szerelése, vagy tető és homlokzat szerelés munkái, a FEIN mindig pontos és tökéletes megoldást kínál.


FEIN: specialista az autóipar felhasználói megoldásokban

Az autóipari terület a harmadik nagy erősségünk. Nem csak a szervizek esküsznek sok éve a FEIN kompetenciájára az autóiparban, hanem az ipari széria szerelés bizonyítja az abszolút precizitást és állandó magas minőséget. A gépek és tartozékok folyamatos fejlesztése és továbbfejlesztése következtében a FEIN olyan helyzetben van, hogy precíziós szerszámaival az autóipar legmodernebb követelményeit is kielégíti, és a nulla-hibaszázalékot is tudja biztosítani. A speciális megoldások széles spektruma a FEIN- t népszerű partnerré teszi az ipari szériacsavarozásoknál, a szélvédő kivágásnál és a speciális autóépítésnél ugyanúgy, mint a személygépjármű vagy hajó karbantartásnál.