MILWAUKEE SZERSZÁMOK, KISGÉPEK

Milwaukee, egy erős csoport tagja

A Milwaukee Electric Tool globális szinten a professzionális felhasználók számára készített Heavy-Duty hordozható elektromos kéziszerszámok és tartozékok vezető gyártója és forgalmazója.

A Milwaukee az USA-beli Brookfiled-ben történt 1924-es megalapítása óta a professzionális felhasználóknak tervezett, rendkívül megbízható elektromos kéziszerszámok és tartozékok gyártására koncentrál.

2005 óta a Milwaukee a Techtronic Industries Co. Ltd.-csoport (TTI) tagjaként megbízható márkákat tartalmazó erőteljes portfoliójával, valamint az innováció és a minőség iránti szilárd elkötelezettségével részévé vált a kiváló lakásfelújító és -építő szerszámok világklasszis szállítójának.

A tudás és a hagyományok nemzetközi integrációja lehetővé teszi a Milwaukee számára, hogy az egész világ minden részéről szerzett tudás felhasználásával innovatív legyen.

A világszerte jelenlevő egységeink révén a legjobb ellátási lehetőségekkel rendelkezünk, ami lehetővé teszi a rendkívüli teljesítményű, nagy igénybevételre tervezett kéziszerszámok elérhető áron történő előállítását. Három kontinensen található saját tervezőközpontjaink lehetővé teszik a non-stop fejlesztéseket, valamint a különböző üzletágakban és felhasználások során megszerzett tudás átadását.

A Milwaukee több mint 80 éve a professzionális felhasználók számára történő nagy igénybevételre tervezett kéziszerszámok gyártásának és ellátásának hagyományaira épít.

A Milwaukee régi öröksége, a világméterű céghálózat előnye, a kiváló csapatmunka és a professzionális felhasználókkal a világ minden táján folytatott párbeszéd mind tovább növelik a Milwaukee képességét az alkalmazásnak megfelelő, mindenkori legjobb szerszám megépítésére.


Milwaukee cég története

Több mint 80 éve készítették el az első Milwaukee kéziszerszámot. Azóta a Milwaukee egyetlen dologra összpontosít: a valaha létező legjobb professzionális felhasználású Heavy-Duty elektromos kéziszerszámok megalkotására.

A Milwaukee hírneve a megbízható, elnyűhetetlen, magas minőségű elektromos kéziszerszámok és tartozékok gyártásán alapszik. A termékek és a termékekben alkalmazott műszaki innovációk folyamatos fejlesztése révén a Milwaukee megfelel a professzionális szerszámokat használó szakemberek igényeinek, sőt, többet ad.

A Milwaukee azon képessége, hogy a felhasználók igényeit megcélozza és megtalálja, az igényekre vonatkozó kiterjedt kutatásokon, a szigorú vállalati összehasonlító teljesítményvizsgálatokon és -értékeléseken, az úgynevezett benchmarkingon, valamint a laboratóriumi és a munkakörnyezetben végzett teszteken alapul.

Mit is jelent mindez Önnek, mint professzionális felhasználónak? Szerszámokat, melyek soha nem hagyják cserben. Szerszámokat, amik képesek a teljes távot megtenni.


Szolgáltatások

A vásárlók igényeinek, valamint a piaci követelményeknek megfelelő, "Nothing-But-Heavy-Duty" elektromos kéziszerszám-fejlesztés és -gyártás csak egyik része a Milwaukee ígéretének. Mi megértjük, hogy Önnek szerszámaira nap nap után szüksége van. Ezért az általunk gyártott összes szerszámba beleterveztük az egyszerű és gyors karbantartás lehetőségét. A széleskörű, remekül összehangolt vevőszolgálati programunk elengedhetetlen a csúcsminőségű Milwaukee kéziszerszámok tökéletes működtetésének megőrzéséhez. Gyárainkat minden szerszám komplett dokumentációs csomaggal hagyja el, amely tartalmazza a részletes használati utasításokat, az ügyfélszolgálati központjaink címlistáját, valamint a biztonsági előírásokat.

A Milwaukee világszerte megtalálható ügyfélszolgálati hálózattal rendelkezik. Ha probléma merülne fel és azonnal szüksége lenne egy szervizpartnerünkre, számíthat világszerte megtalálható ügyfélszolgálati központjainkra: valaki mindig készen áll, hogy segítsen. Az ügyfélszolgálati központjaink számára szervezett, továbbá a velük együtt tartott oktatói, műszaki támogatói programjaink, valamint szemináriumaink által garantáljuk vevőink számára nyújtott tökéletes karbantartó vagy javító szolgáltatásunkat az egész világon. A globális műszaki szakértői hálózatunknak köszönhetően a végfelhasználók igényeit és követelményeit megosztjuk a csoporton belül, ami pedig befolyással van az új termékek fejlesztésére, annak érdekében, hogy azok a vevőink szükségleteinek a lehető legjobban feleljenek meg. A sok év folyamán megszerzett szaktudásunkat és szakértelmünket hasznosítjuk: gyors és hatékony professzionális javításszolgáltatást nyújtunk - hogy a lehető legjobban tudjuk támogatni Önt.
"Nothing-But-Heavy-Duty!"


Tapasztalja meg a Heavy-Duty különbséget

Szerszámok, amelyeket arra terveztek, hogy Ön jobban végezhesse a munkáját! A Heavy-Duty a Milwaukee számára több mint szlogen. Ez ígéret, hogy a legjobbat kínáljuk a professzionális felhasználók számára. A Milwaukee mérnökei nem csupán szerszámokat terveznek. Úgy tervezik meg a szerszámokat, hogy azokkal a munkát jobban, gyorsabban, megbízhatóan és biztonságosan lehessen elvégezni.


Milwaukee elektromos szerszámok a Technoroll Kft. webáruházában